follow Catalog firme » Transporturi » Transport terestru » Judetul TIMIS
  home     Transport terestru   Judetul TIMIS

Transport terestru Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru transport terestru completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
transport terestru timisoara, transport terestru marfa (Timisoara, TIMIS)
Manny compay, ofera celor interesati transporturi rutiere de marfa, cu utilitare peugeot boxer 2,8hdi, de generatie noua, rapide si sigure, la nevoie suplimentam cu autocamioane de 7 si 22 tone. manny company mai pune la dispozitia clientilor microbuse mercedes vito 110 cdi, de 8+1 locuri, climatizate , dotate cu fotolii individuale, foarte comfortabile. manny company mai ofera servicii de remorcari auto pe platforma,..
0744 *** ***Click aici!
transport terestru persoane (Timisoara, TIMIS)
Transport persoane 8+1 cu microbuze. transport grupuri organizate de turisiti si nu numai cu microbuzul. firma noastra va pune la dispozitie microbuze noi mercedes-benz20 locuri si autocare in functie de cerintele dvs pt curse ocazionale interne si externe, curse speciale, circuite turistice, etc. daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati...
0740 *** ***Click aici!
transport terestru (Timisoara, TIMIS)
Efectuam transport intern si international. oferim seriozitate, promptitudine si servicii de cea mai buna calitate. transport intern de marfa cu camioane de 3.5 tone sarcina utila. tarifele pentru zonele care sunt mai greu de incarcat marfa (cum ar fi zona moldovei, constanta si altele) sunt tur-retur 1.3 ron/km pentru 1 singura incarcare si 1 singura descarcare. pentru celelalte zone tarifele sunt de..
0356 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie